Tyle, że nie wszystkie astry i calibry zagrażają użytkownikom dróg. Niektóre samochody są w lepszy stanie inne w gorszym
Się wczoraj wystraszyłem...
Zwiń
X
-
Się wczoraj wystraszyłem...
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
...chiński Citroen :idea:
porządna fura http://www.autoinfo.pl/wiadomosci/ci...-piec-gwiazdek
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Widać sedany lubią nie tylko w Turcji i Polsce, ale także w Chinach. Sedany mają swoje niewątpliwe zalety (pojemny bagażnik - ale ziemniaki najlepiej sypać luzem, bo worki nie przechodzą przez otwór bagażnika, są ciche (lepsze wygłuszenie tyłu), bezpieczne przy uderzeniu od tyłu (długi zwis), eleganckie (czasem)).
W ofercie Citroena PL tego autka nie widziałem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek1974W ofercie Citroena PL tego autka nie widziałem...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Rzeczywiście paskudztwo (totalny brak proporcji) :shock: , ale Chińczyk i to łyknie i sprzedaż skoczy do kilkuset tysięcy.
I Czech się na to skusił - u nas miałby normalną C5 i pewnie niewiele więcej by dopłacił kupując na wyprzedaży rocznika (Citroen daje spore rabaty zwłaszcza na duże modele).
PS. Szkoda, a tak na marginesie fotka spod muzeum w Brzezince.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigAle to NIE JEST C5 !! To jest C4 sedan.
[ Dodano: Pon 01 Mar, 10 08:26 ]
Zamieszczone przez bzyq_74PS. Szkoda, a tak na marginesie fotka spod muzeum w Brzezince.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
A już myślałem, że to Octavia III :szeroki_usmiech
A co do tego czegoś co pokazał szkoda, to powiem tak: CHIŃSKA KUPA :szeroki_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Ja kilka tygodni temu podjechałem pod swój dom i zobaczyłem coś jakby Toledo 1. Napisałem "coś jakby" bo wyglądem przypominało Toledo, ale odbicie swiatła na każdym elemencie było tak diametralnie różne a szpary tak nierówne i szerokie że myślałem, że to jest przystanek autobusowy wyklepany na kształt auta. Spokoju nie dały mi jakieś dziwne lampy, wnętrze, nieproporcjonalnie małe kółka i ukraińska rejestracja. Po przeszperaniu internetu zobaczyłem, że to jest chińska podróbka Toledo sprzedawana między innymi u naszych wschodnich sąsiadów... Ale mówię Wam, nawet na zdjęciach nowych aut wyglądały one na tak nieposkładane, że u nas lepiej prostuje samochody pierwszy lepszy pan Henio w stodole...
Aha, to auto to Amulet...
Komentarz
-
-
paskuda. ja to się dziwie po co tym chińczykom, japończykom i innym ...czykom takie duża samochody. Oglądam sobie katalog na 2010 rok, a tam same przedłużone wersje samochodów w tej azji Audi A4L, A6L, BMW 530iL. Przecież to nie są koszykarze z USA co mają po <2m wzrostu, że im takie duże fury potrzebne. Tak patrze po osiedlu na tych azjatów to połowa kwalifikuje się do jazdy w foteliku na siedzeniu pasażera
Komentarz
-
Komentarz